ASTRAL voor maximale zichtbaarheid.

Sinds 2006 levert Astral functionele fietskleding en accessoires met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. De kleding is geschikt voor fietsers van alle niveaus en verschillende lichaamstypes. Ontwerp en ontwikkeling vindt plaats in Denemarken.

Fietskleding van Astral is ontworpen met extra aandacht voor zichtbaarheid. Het uitgangspunt is dat je in het verkeer niet over het hoofd wordt gezien tijdens het sporten, recreatief gebruik of in het dagelijkse woon-werk verkeer.

In de ontwerpen worden hi-vis (hoge zichtbaarheid) materialen en slimme patronen gebruikt om je effectief beter zichtbaar te maken in het verkeer. Zonder in te leveren op comfort of design.

ASTRAL- Online shop

Onderstaand vind u de product video's

IL BIONDO

Il Biondo

De exclusieve lijn die is ontwikkeld in samenwerking met de meest winnende Deense ex-profwielrenner aller tijden Rolf Sørensen.

Bij Campione zit fietsen in het bloed. Of het nu gaat om landwegen, cross country, modderige paden, stoffige onverharde wegen of kleding voor de forens, ze leven en ademen voor fietsen en alles wat dat met zich meebrengt. Daarom zijn deze producten zorgvuldig geselecteerd omdat ze zelf met het beste van het beste willen werken en rijden. Het moet functioneel en bruikbaar zijn, het moet goed passen, de kwaliteit moet hoog zijn en het moet er natuurlijk goed uitzien.

Een aparte lijn binnen het Campione assortiment is Il Biondo.

Il Biondo fietskleding is geselecteerd en ontworpen door Rolf Sørensen en vertegenwoordigt de meest karakteristieke eigenschappen van Rolf: zijn passie en zijn mentaliteit als wielrenner. De meeste kleding wordt geproduceerd bij Verge Sport dus de kwaliteit is bijzonder hoog.

Il Biondo is een eerbetoon aan de legendarische monumenten, aan de warme Italiaanse landschappen en de rauwe Scandinavische elementen. Een eerbetoon aan de houding van een krijger.

Il Biondo – de blondine – is de bijnaam van de meest winnende Deense ex-profwielrenner aller tijden: Rolf Sørensen. Rolfs grootste prestaties zijn onder meer een zilveren medaille op de Olympische Zomerspelen, vier dagen in de gele trui en twee etappezeges in de Tour de France, een etappezege in de Giro d'Italia en overwinningen in de klassiekers Luik-Bastenaken-Luik en de Tour van Vlaanderen.

Rolfs geheime ingrediënt is toewijding – altijd tot het uiterste gaan. Altijd 100% – ongeacht de omstandigheden. Of het nu sneeuwde, regende of de wind om zijn oren gierde tijdens de ruim 30.000 hardloop- en trainingskilometers die Rolf per jaar in het zadel doorbracht, Il Biondo gaf zich altijd voor de volle 100%.

Vanuit deze mentaliteit is het merk Il Biondo ontstaan. Gemaakt uit liefde voor fietsen en als eerbetoon aan Italië, waar Rolf het grootste deel van zijn professionele carrière reed en woonde. Il Biondo is fietskleding en accessoires gemaakt voor "Campiones" - kampioenen -, geïnspireerd door de Scandinavische elementen, de monumenten van het wielrennen, de kleuren van het Italiaanse landschap en de houding van een fietser.

Het assortiment van Campione - Astral - Il Biondo is zeer uitgebreid. Bekijk de gehele collectie op www.campione.dk 

Heb je interesse in producten van Astral of Il Biondo? Mail ons dan! Wij kijken graag of de gewenste maten en producten beschikbaar zijn.